II. Dorozsmai Íjászverseny – eredmények

Köszönjük a versenyzőknek, hogy részvételükkel egy jó hangulatú és sportszerű íjászversenyt zárhattunk szombaton. Közel 100 fő vonult át a Dorozsmai Petőfi Sándor Művelődési Ház udvaráról a Hősök ligetébe és összesen 70 versenyző állt a célokhoz.

A három órás menetidőhöz kellemes idő, a sok mozgáshoz pedig jó étvágy társult, hisz a lilahagymás zsíroskenyér, a gulyásleves és a házi rétes mind elfogyott 🙂
A versenyből mi is tanultunk, a jó tanácsokat pedig figyelembevesszük a következő versenyünk pályaépítésénél. A teljes eredménytábla itt megtekinthető, melyben a helyezések is jelölve vannak, kategóriánként, korosztályonként és nemenként külön-külön színnel.

II. Dorozsmai Íjászverseny eredmények – Pontozás alapján csökkenő sorrendben
II. Dorozsmai Íjászverseny eredmények – Kategóriák és korosztály szerint

Ezúton gratulálunk mégegyszer a helyezést elért versenyzőknek és azoknak is, akiknek az első versenyük volt és kitartóan végigcsinálták a 21 célból álló pályát. Köszönjük a Kiskudorozsmai Önvédelmi Csoport Polgárőr Egyesületnek, hogy biztosították a helyszínt, az UNGI Bt.-nek és Ungi Tamásnak, hogy a guruló hangosításról és zenéről gondoskodott, az Íjászsarok íjászboltnak a nyeremények felajánlását, a Dorozsmai Petőfi Sándor Művelődési Háznak, hogy rendelkezésünkre bocsátotta az udvarát, valamint Szunyogh Dánielnek és Lekes Dzsenifernek a remek fotókat. Íme néhány kép a rendezvény pillanatairól: