II. Dorozsmai Íjászverseny

A múlt évben a dorozsmai lakosok körében meghirdetett első íjászversenyünk sikeres megrendezésén felbátorodva, idén kinyitjuk a “kaput” a vendégek számára. Most is egy hangulatos környezetbe, a dorozsmai Hősök Ligetébe várjuk kedves íjász barátainkat.

Szervező: Dorozsmai Íjászok Baráti Köre SE
A verseny jellege: nyílt örömíjász verseny
Időpont: 2016. október 1. (szombat)
Előnevezés határideje: 2016. szeptember 27. éjfél
(az előnevezést a lenti űrlapon keresztül kell beküldeni, illetve a határidő lejártával már csak a helyszínen fogadjuk el a jelentkezést)
Kategóriák:
»–› történelmi
»–› vadászreflex
»–› olimpiai
Korosztályok:
»–› mini (10 éves korig)
»–› gyerek (10-14 év)
»–› ifjúsági (14-18 év)
»–› felnőtt (18-50 év)
»–› senior (50 éves kortól)
Versenypálya: 20+1 ügyességi cél sík terepen, 3 vesszővel
Díjazás: korosztályonként és nemenként az I., II. és III. helyezett érmet és oklevelet kap. Ha nem indul egy adott kategóriában kellő számú versenyző, akkor összevonások lehetnek.
BTE: Melter László Gyula (Engedély száma: BTE2014/113)

Nevezési díjak

Előnevezéssel:
»–› 1.500 Ft/fő – mini, gyermek
»–› 2.500 Ft/fő – ifi, felnőtt, senior
Helyszíni nevezéssel:
»–› 2.000 Ft/fő – mini, gyermek
»–› 3.000 Ft/fő – ifi, felnőtt, senior
A díj tartalmazza a reggelit és az ebédet (egy tál meleg étel + meglepetés).
Vendégjegy:
»–› 1.000 Ft/fő – reggeli + ebéd (csak előnevezéssel igényelhető)

Figyelem!

Az előnevezők között, az eredményhirdetést követően az Íjász Sarok íjászbolt jóvoltából három ajándék kerül kisorsolásra összesen 50.000 Ft értékben. A sorsolás csak a jelenlévőkre vonatkozik, így a vesztes is lehet nyertes…

Program

Gyülekező helye: Dorozsmai Petőfi Sándor Művelődési Ház udvara
Autóbejáró a Kőbárány utca felől (GPS: 46°16’35.4″N 20°03’41.5″E)

»–› 07:30 – 09:00 – regisztráció, helyszíni nevezés, gyakorlás, reggeli
»–› 09:30 – átvonulás a Hősök Ligetébe, megnyitó
»–› 10:00 – verseny kezdete
»–› 13:00 – ebéd
»–› 14:00 – eredményhirdetés

Házirend

A rendezvény politika-, vallás- és alkoholmentes. A verseny előtt és alatt alkohol fogyasztása szigorúan tilos, fogyasztója azonnali kizárásban részesül! Ha valaki magatartásával zavarja a rendezvényt vagy versenytársait, szintén kizárásban részesül. Kizárást követően a nevezési díj nem kerül visszafizetésre. A viselet nincs megkötve, mindenki az általa képviselt kategóriának megfelelően öltözzön, amiben jól érzi magát. A versenyen mindenki a saját felelősségére indul.

Nevezés

Köszönet mindenkinek, aki élt az előnevezéssel. 2016. szeptember 30-án bezártuk az űrlapot, de jövőre újra kinyitjuk. Addig is jó gyakorlást és eredményes versenyzést!

Adatvédelem: mi sem szeretjük, ha adatainkat kiadják harmadik fél számára, ezért ígérjük, senkinek sem adjuk tovább és kizárólag a verseny idejéig, értesítés céljára tároljuk személyes adataidat! Köszönjük a bizalmat!

Csoportos vagy egyesületi nevezés esetén (ha úgy könnyebb) beküldhető emailen keresztül is az előnevezés “A Házirendet elolvastam és tudomásul vettem” kiegészítéssel: dorozsmai.ijaszok[kukac]gmail[pont]com

További elérhetőség:

Szabadi Péter
+36-20-967-6733

Várunk szeretettel!
Dorozsmai Íjászok Baráti Köre SE csapata

A kiírás bármely pontjának változtatási jogát a szervezők fenntartják. A rendezvény ideje alatt a Hősök Ligetén átvezető sétány lezárásra kerül, ezért a dorozsmai lakosok szíves megértését előre is köszönjük!