Támogatóink

Kiemelt támogatónk:

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata

https://www.szegedvaros.hu/onkormanyzat/

További támogatóink:

Dorozsmai Petőfi Sándor Művelődési Ház – Kiskundorozsma

A nyári és téli edzéseinkhez biztosít lehetőséget, íjászversenyeink bázis helyszínét adja, egyéb rendezvényeinkhez nyújt segítséget, hely vagy eszközök formájában, valamint a helyi rendezvényeken rendszeres szereplési lehetőséget kapunk. Együttműködésünk kiemelt jelentőségű. Köszönjük az intézmény igazgatójának, Hajdú Gézának. Weboldal »

Szélmalom Vendéglő – Kiskundorozsma

Közgyűléseinkhez, évzáró ünnepségeinkhez biztosít terembérleti lehetőséget, étel szervírozást, valamint az íjászversenyeinkhez vállalja a főétel elkészítését, s mindezt támogatói hozzáállással, kedvezményes áron. Köszönjük a vendéglő tulajdonosainak és külön Miklós Zsoltnak. Weboldal »

Vitamin Szalon – Szeged

Legyen szó Közgyűlésről, Mikulás ünnepségről vagy egyéb rendezvényünkről, mindig kerül az asztalra gyümölcs, a gyerekek nagy örömére. Köszönjük a cég tulajdonosának, Rácz Józsefnek. Weboldal »

Ungi Bt. – Kiskundorozsma

Ha “villanyász” témában van szükségünk segítségre, akkor mindig kapunk megoldást ötlet, termék, beépítés vagy megépítés formájában. Egy remek fényforrás lett beszerelve az edzőtermünkbe, ami a vesszőfogóinkat világítja meg, valamint rendszeresen kapunk az íjászversenyinkhez elképzelt furfangos célokhoz szakmai segítséget és kellékeket. Mindezek mellett, a helybeli versenyeinken biztosítják a mobil hangosítást és a guruló videófelvételt. Köszönjük a műszaki cikkeket forgalmazó és háztartási gépek szervízelésével foglalkozó családi vállalkozásnak, és külön Ungi Zoltánnak, valamint Ungi Tamásnak. Facebook »