Támogatóink

Kiemelt támogatónk:

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata

https://www.szegedvaros.hu/onkormanyzat/

További támogatóink:

Dorozsmai Petőfi Sándor Művelődési Ház – Kiskundorozsma

A nyári és téli edzéseinkhez biztosít lehetőséget, íjászversenyeink bázis helyszínét adja, egyéb rendezvényeinkhez nyújt segítséget, hely vagy eszközök formájában, valamint a helyi rendezvényeken rendszeres szereplési lehetőséget kapunk. Együttműködésünk kiemelt jelentőségű. Köszönjük az intézmény igazgatójának, Hajdú Gézának. Weboldal »

Szélmalom Vendéglő – Kiskundorozsma

Közgyűléseinkhez, évzáró ünnepségeinkhez biztosít terembérleti lehetőséget, étel szervírozást, valamint az íjászversenyeinkhez vállalja a főétel elkészítését, s mindezt támogatói hozzáállással, kedvezményes áron. Köszönjük a vendéglő tulajdonosainak és külön Miklós Zsoltnak. Weboldal »

Íjászsarok íjászbolt – Szeged

A csapat felszereléseinek, kiegészítőinek vásárlásához biztosít kedvezményes árakat, továbbá íjászversenyeinken helyszínre való kivonulásával, és a versenyzők közötti értékes nyeremények kisorsolásával támogatja az Egyesület tevékenységét és emeli a rendezvény színvonalát. Köszönjük a Best Leather Kft. tulajdonosának, valamint marketing vezetőjének, Kiss Gábornak. Weboldal »

Ungi Bt. – Kiskundorozsma

Ha “villanyász” témában van szükségünk segítségre, akkor mindig kapunk megoldást ötlet, termék, beépítés vagy megépítés formájában. Egy remek fényforrás lett beszerelve az edzőtermünkbe, ami a vesszőfogóinkat világítja meg, valamint rendszeresen kapunk az íjászversenyinkhez elképzelt furfangos célokhoz szakmai segítséget és kellékeket. Mindezek mellett, a helybeli versenyeinken biztosítják a mobil hangosítást és a guruló videófelvételt. Köszönjük a műszaki cikkeket forgalmazó és háztartási gépek szervízelésével foglalkozó családi vállalkozásnak, és külön Ungi Zoltánnak, valamint Ungi Tamásnak. Facebook »

Kiskundorozsmai Önvédelmi Csoport Polgárőr Egyesület

Az íjászversenyeinken segítenek a verseny helyszínének biztonságos lezárásában és intézkednek a gyalogos forgalom megfelelő védelméről a rendezvény teljes ideje alatt, valamint résztvesznek a parkolóba érkező autók irányításában, szükség esetén pedig vigyáznak a terepen elhelyezett eszközeinkre. Köszönjük az Egyesület tagjainak a fáradozásaikat, és külön az Egyesület elnökének, Szemesi Szilveszternek. 

Vitamin Szalon – Szeged

Legyen szó Közgyűlésről, Mikulás ünnepségről vagy egyéb rendezvényünkről, mindig kerül az asztalra gyümölcs, a gyerekek nagy örömére. Köszönjük a cég tulajdonosának, Rácz Józsefnek. Weboldal »